sâmbătă, 23 iulie 2011

"here we start again"

acest blog se alatura acum milioanelor de alte forme de promovare a unei noi paradigme, tot mai evident prezente, care presupune alegerea constienta de a opera din centrul inimii.
ce pare o metafora poetica este de fapt o atitudine de viata responsabila, conforma adevarurilor spirituale accesibile de cand lumea si mai nou adevarurilor stiintifice ce ne sunt relevate prin cele mai inalte forme de stiinta
este ceea ce se numeste casatoria dintre stiinta si spiritualitate, iar prin asta se intelege ca ceea ce noi numim azi iubire, ca si orice alt sentiment, este de fapt o unda electro-magnetica emisa de sinele nostru real - corpul constiinta sau suflet.
orice gand, sentiment vibreaza cu o anume frecventa si are puterea de a influenta realitatea asa zis obiectiva..
ai fost mintit cand ti s-a spus ca esti mic si nesemnificativ.
ai fost mintit cand ti-au spus ca nu poti schimba nimic.

n
u suntem spectatori ci participanti responsabili, realitatea este reflectia vibratiei noastra interioare,

suntem parte din tot! ceea ce faci conteaza!
 iubirea manifestata este cea mai inalta forma de inteligenta, presupune perceptie fara prejudecata, cunoastere fara limite si manifestarea armoniei universale prin actiune - in viata de zi cu zi.
a venit timpul sa recunoastem iluzia societatii actuale dominata de griji si frica, si fara a avea vreun resentiment fata de cei care promoveaza aceasta nebunie dar si fara a accepta aceasta nebunie numita normalitate - ne unim in intentie pentru o lume mai armonioasa, interioara si exterioara, aici si acum.
fiecare dintre noi este ca si tine, un cautator, un visator,  un luptator, iar in materialele postate vom incerca sa descriem mai clar cine suntem si care sunt dorintele noastre
vrem sa-ti impartasim vestea minunata ca avand curajul sa visezi vei schimba lumea in care traiesti!
scopul nostru declarat este unirea in intentie constienta si asumarea identitatii de co-creatori ai realitatii in care traim.
te invitam sa ni te alaturi, traim vremuri extraordinare, nimic nu este intamplator, nici macar faptul ca tu, acum, ai ales sa citesti aceste randuri…

Niciun comentariu: